top of page

Je eigen ChatGPT-chatbot in 6 makkelijke stappen (ChatGPT Nederlands)

In het digitale tijdperk waarin we leven, wordt kunstmatige intelligentie (AI) steeds belangrijker voor bedrijven en individuen die hun online aanwezigheid willen verbeteren. Een van de meest opwindende ontwikkelingen op dit gebied is de mogelijkheid om je eigen, Nederlandstalige, AI-gestuurde chatbot te bouwen (ChatGPT Nederlands. Met Sitemind GPT is dit proces toegankelijker dan ooit tevoren. Hier lees je stap voor stap hoe je dit kunt realiseren.


Eigen ChatGPT


Stap 1 – Start een gratis proef

Begin je avontuur door naar de "Prijzen"-pagina van Sitemind GPT te navigeren. Hier vind je verschillende abonnementsopties, waaronder een 'Proef'-abonnement. Dit aanbod stelt je in staat om een maand lang gratis een persoonlijke ChatGPT-chatbot op je website te gebruiken. Het is een fantastische manier om de voordelen van een AI-chatbot te ervaren zonder directe kosten.


ChatGPT Nederlands

Stap 2 – Maak een account aan

Het aanmaken van een account is eenvoudig en flexibel. Je kunt je bestaande Gmail- of Facebook-account gebruiken voor een snelle registratie of een nieuw account aanmaken met je e-mailadres. Na registratie wordt je gevraagd om de URL van je website op te geven en, indien gewenst, een pakkende openingszin voor je chatbot toe te voegen. Deze openingszin zal de toon zetten voor de interacties met websitebezoekers.


ChatGPT website

Stap 3 – Wij gaan voor jou aan de slag!

Zodra je je aanmelding hebt voltooid, gaat ons team van experts aan het werk. We analyseren de inhoud van je website om een gepersonaliseerde ChatGPT-chatbot te creëren die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Binnen twee werkdagen ontvang je van ons een bericht met de geïntegreerde chatbot, klaar voor gebruik.


Gratis proef

Stap 4 – Test je chatbot

Nu is het tijd om de kracht van generatieve AI zelf te ervaren. Test je nieuwe chatbot uitvoerig om te zien hoe deze reageert op verschillende vragen en interacties van gebruikers. Dit is het perfecte moment om feedback te verzamelen en eventuele aanpassingen door te voeren voordat je de chatbot officieel lanceert.


GPT-integratie

Stap 5 – On-board je chatbot

Als je tevreden bent met de testresultaten en klaar bent voor de volgende stap, is het tijd om je chatbot officieel te on-boarden. Met SiteMind GPT als je partner, doorlopen we samen het proces om alle benodigde informatie en documenten te verzamelen. Dit omvat een lijst van URL's die zijn gebruikt tijdens de proefperiode, en de mogelijkheid om deze lijst uit te breiden met aanvullende documenten om je chatbot verder te verrijken.


Snel en goedkoop

Stap 6 – Voeg het iFrame toe aan je website

Het integreren van de chatbot in je website is de laatste stap. We voorzien je van een eenvoudig te gebruiken iFrame-code die je in de HTML van je website kunt plakken. Of je nu een chatbubble wilt die rechts onderaan je pagina zweeft of een volledig geïntegreerd chatvenster verkiest, wij zorgen ervoor dat je beide opties krijgt. Zo kun je de oplossing kiezen die het beste bij jouw website en voorkeuren past.


Integreer op website

コメント


Maak een ChatGPT voor jouw website

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg alle updates en nieuws over SiteMind GPT

bottom of page